Ona ima posao iz snova: PUTUJE I RUČA PO NAJBOLJIM RESTORANIMA BESPLATNO!

Sofi Hardi
Facebook/Weight Watchers UK

Posao Sofije Hardi iz Durama u Engleskoj je da jede besplatno svaki dan, i da za to bude plaćena. Da, ona je prvi britanski zvanični kontrolor za ishranu iliti Offical Eating Officer

Kako Metro.co.uk navodi, 25-godišnja Sofi je to postala kada ju je na to mesto preporučila ekipa Weight Watchers-a, organizacije koja se bori za zdravu ishranu u kući, ali i u retsoranima i na ulici.

Ona sada putuje širom Velike Britanije, jede besplatno po restaurinaima koje ocenjuje i pokazuje naciji da zdrava ishrana može biti praktikovana i u velikom društvu, slavljima i restoranima.

Ono što je najvažnije, jeste misija koji Sofi i Weight Watchers ekipa imaju-da utiču na restorane širom Velike Britanije da uvedu ukusnu, a zdravu hranu na svoje menije, kako bi dobili pečat odobrenja od organizacije isperd koje im Sofi dolazi u goste.

Džulija Vestgart, menadžerka za razvoj programa Weight Watchers-a kaže: –Šokantno je kada se vidi koliko beskorisne dijete i drugi dobro poznati programi za gubljenje kilaže utiču na britanski društveni i javni život.- Pa je i dodala :-Naš zvanični kontrolor za ishranu vodi ljude kroz pametniji odabir hrane i uči ih veštine koje se tiču ishrane, kao što je kontrolisanje porcije kako socijalni život ne bi patio.- Ona je dodala da ovaj posao za sada radi jedna ali da će ga u skorijoj budućnosti obavljati više osoba.

A što se tiče Weight Watchers, o njima je pričala i Opra: