Ona je sasvim obična DEVOJKA SA DORĆOLA, ali će vam uz šnenokle servirati i OPASNO ZAČINJENE TRAČEVE

Sanja Jakšić
Privatna arhiva

Čini se da danas malo koji biznis sa hranom može da omane. Svuda po Srbiji samo niču restorani, take-away mesta, dostave, picerije, a tu su i brojni food blogovi koji svakodnevno niču na internetu, tražeći svoje mesto na mreži kako bi plasirali svoja kulinarska umeća i uplovili u veliku gastro zajednicu. Jer, sve nas i povezuje hrana!

 

Nedavno se baš tu na ovoj našoj velikoj svetskoj mreži pojavio i jedan novi blog, doduše malo drugačijeg “začinjenog” koncepta – Seksi u kuhinji.

Pored, pa usudićemo se da kažemo, bezobraznih poslastica, ukusnih gurmanluka, veganacija i retro kulinarskih pikanterija, na ovom mestu biste mogli da pročitate i potpuno lude priče o avanturama dotične singl devojke sa Dorćola i njenih prijateljica koje imaju simpatične “muke” sa muškarcima.

Od propalih dejtova sa edipovacima koji u mamine krofne gledaju kao u božanstvo, opasnih kandidata za ženidbu , pa i do Džejmija Lanistera… Ne tog, nego jednog dorćolskog!

Uz svaku avanturu, dobijate i recept, ali i soundtrack koji će vas odvesti pravo u njihovo društvo, pa ćete često i imati osećaj da sedite zajedno dok ćaskate o ženskim temamma i pijuckate hladno vino.

A neretko ćete se i pronaći u pričama, jer svaka od nas je imala bar jednog takvog, kog nikako ne bi mogla da zaboravi.

Seksi u kuhinji možete pratiti na njenom sajtu, ali i na društvenim mrežama gde je prilično aktivna.

Zapratite je i nasmejete se uz čašu vina i omiljeni desert, a ko zna možda vas inspiriše da sa njom podelite i neku svoju dogodovštinu.