“OPET LAŽU, IMAM REJTING KAO OBAMA”: Donald Tramp ponovo ODBRUSIO NOVINARIMA u Americi!

Donald Tramp
Beta

Predsednik SAD Donald Tramp je ponovo optužio medije u SAD da lažu da ima najgori rejting od svih američkih predsednika.

 

Tramp se na Tviteru pozvao na emisiju s televizije “Foks njuz” koja je objavila rezultate Rasmusenove ankete prema kojoj 46 odsto ispitanika odobrava njegov rad, dok 53 odsto ne odobrava.

Rejting prethodnog predsednika Baraka Obame na kraju prve godine u kojoj je došao u Belu kuću je bio sličan u ispitivanju Rasumsena – 47 ga je odobravalo, dok je 52 bilo protiv njega. 

Dok Lažne vesti vole da pričaju u mom takozvanom niskom rejtingu, Foks end frends je upravo pokazao da je moj rejting 28. decembra 2017. bio otprilike kao predsednika Obame 28. decembra 2009. koji je bio 47 odsto… i to uprkos negativnom izveštavaju o Trampu i ruskoj podvali, naveo je Tramp. 

Rasmusenovi rezultati su izuzetak u odnosu na ostala istražvianja. Prema sajtu Rilklirpolitiks (RealClearPolitics) koji prati ankete, u proseku više od 10 ostraživanja, Trampov rad ne podržava 56,3 odsto, dok ga podržava 39,4 odsto ispitanika. 

Prema više anketa, Tramp na kraju godine u kojoj je položio zakletvu ima najgori rejting od kada se sprovode istraživanja.