Opet problemi sa Busplus kontrolom: Ovo može da vam se dogodi I AKO IMATE MESEČNU KARTU

busplus validator
Petar Marković

Nažalost, i ovakve se situacije dešavaju u beogradskom javnom prevozu... i to čak i ljudima koji uredno plaćaju karte!

 

Fejsbuk strani “Uživo iz beogradskih tramvaja” obratila se revoltirana Beograđanka koja je pre tri dana doživela veliku neprijatnost na liniji 85 (smer ka Banovom Brdu) nakon što su u nju ušli kontrolori Busplus-a.

Naime, naša sugrađanka je greškom kontroloru prvo pružila nepersonalizovanu kartu, ali je odmah shvatila svoju grešku i izvadila i mesečnu legitimaciju kao i ličnu kartu. Međutim, tek tada su počeli njeni problemi.

– On je počeo toliko da viče na mene što sam pogrešila, video da je mesečna u redu i nije hteo da mi vrati običnu karticu koja je na dopunu. Zamolila sam da mi vrati, a on je rekao da mu ne pada na pamet – napisala je ova Beograđanka.

Na nju su počeli da viču i ostali kontrolori Busplus-a, pa su onda i ostali podigli glas – prvo ona, a onda i drugi putnici. To je išlo dotle da je autobus stao.

Kontrolor je nakon toga, prema rečima naše sugrađanke, otkucao njenu nepersonalizovanu kartu (iako je ona zapravo sve vreme imala mesečnu), ali ni nakon toga nije hteo da je vrati i pretio je da će zvati policiju.

– Krećem da otmem kartu jer od tolike količine besa i nemoći ne znam šta ću, hvata me za ruku i stiska njegova koleginica, ljudi ustaju i kreću na nju i svi se deru u autobusu i konačno mi kontrolor vrati kartu i ispsuje me i celu familiju – prepričava žena nemili događaj.

Da li vi imate slična iskustva? Pišite nam u komentarima.