OPET PROMENLJIVO VREME: Danas sunčano ali evo za kad da spremite KIŠOBRAN

Danas će biti pretežno sunčano i toplo vreme, u Vojvodini uz prolaznu oblačnost ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Toplo i sunčano i u četvrtak. Od petka sledi promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom.

Oblaci Nebo
Pixabay.com

Vetar će danas biti slab do umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 13 do 18, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

U četvrtak pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak s grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 28 do 32 stepena. Moguća je lokalna pojava grmljavine.

U petak se prognozira promenljivo oblačno, toplo i nestabilno vreme, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab, promenljiv.

Najniža temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 29 do 32 stepena.

Slično vreme očekuje se i za dane vikenda, sa manjim padom temperature. Maksimalna dnevna temperatura u subotu i nedelju 28 stepeni.

Pre prognozi RHMZ-a, do utorka promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Zatim pretežno sunčano vreme.loading...