Opozicija ispred zgrade tv Pinka položila venac za Olivera Ivanovića i žrtve propagande (FOTO+VIDEO)

Lideri Saveza za Srbiju (SzS) danas su ispred TV Pink položili venac i fotografiju, kako su istakli, u počast ubijenog lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i žrtve propagande te televizije.

Beta

U 17.30 ispred zgrade Pinka pojavili su se lideri opozicije Zoran Lutovac, Boško Obradović, Dragan Đilas, Borko Stefanović i Janko Veselinović i doneli plakat na kome je pisalo da će se otkriti ko stoji iza stavljanja mete na Olivera Ivanovića.

Zatim su se udaljili, a incidenata nije bilo. Saobraćaj ispred zgrade TV Pink sve vreme odvijao se bez zastoja.

Predsednik Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je novinarima uoči protesta Jedan od pet miliona ispred Vlade Srbije, da su se pred zgradom Pinka zatekli “neki ćelavci navijači i puno policije”.

“Lideri SzS pred zgradom TV Pink ostavili su venac i fotografiju u počast streljanog Olivera Ivanovića i za sve žrtve Pink propagande”, rekao je Stefanović.

Sa ozvučenja postavljenog na zgradi TV Pink puštena je glasna muzika, a u dvorištu isred zgrade grupa ljudi, verovatno zaposlenih u toj televiziji, igraju i zabavljaju se.

Zgradu TV Pink čuva pojačano obezbeđenje, koje je verovatno angažovala ta kuća. Na ulici ispred zgrade postavljeni su stolovi sa osveženjem.

Na zgradi su transparenti “Stop nasilju, samo ljubav”, “Điki vau pare” i slično, a nikakvi incidenti nisu zabeleženi.