OPOZICIJA SE SPREMA ZA PROTEST 13. APRILA: Obradović objasnio “kako sve vlast POKUŠAVA DA SPREČI SKUP”

Predsedavajući Saveza za Srbiju, lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da će biti probijene sve blokade na putevima ako ih vlasti postave zbog skupa 13. aprila u Beogradu i navodi da je to okupljanje prilika da se svi protesti sliju u jedan.

Boško Obradović
printscreen/youtube.com/Mister President

“Ljudi dolaze vozovima, redovnim autobusima, svojim kolima… Ogromno je interesovanje i probićemo sve blokade vlasti na putevima ako ih bude”, rekao je Obradović za današnje izdanje lista Danas.

On je rekao da što više građana bude na skupu, predsednik države Aleksandar Vučić će “pre da padne”.

“Mislim da svako ko je protiv ove vlasti toga dana treba, iz cele Srbije, da dođe u 15 časova ispred Narodne skupštine, a pre svega Beograđani kojima je ova vlast srušila čitav centar grada i zablokirala život. Sve dalje zavisi od toga koliko će nas biti u Beogradu u subotu”, rekao je Obradović.

List piše da organizatori protesta u gradovima Srbije već osećaju indirektni pritisak vlasti jer autoprevoznici ne pristaju lako da svojim autobusima voze građane u glavni grad jer se plaše vanrednih tehničkih pregleda, mogućih inspekcija i zatvaranja firmi koje “rade za opoziciju”, o čemu se već danima nezvanično govori.