OPŠTINA PROGLASILA DAN ŽALOSTI: U strašnoj tragediji dvoje mladih izgubilo život

Jovana (30) iz Ježevice i njen momak Uroš (29) iz Visibabe kod Požege, nastradali su najverovatnije od strujnog udara...

Sveća
Pixabay.com

U Opštini Požega danas je Dan žalosti povodom tragične smrti građana opštine Požega, Jovane Jovanić i Uroša Đorđevića.

Državni organi i organi lokalne samouprave, organizacije i druga pravna lica koja ističu zastavu, dužna su da zastavu Republike Srbije i zastavu opštine Požega, spuste na pola koplja – navodi se u saopštenju opštine i dodaje:

Radiodifuzne organizacije za informisanje na teritoriji opštine Požega, dužne su da u svojim programima emituju Odluku o proglašenju Dana žalosti, da umesto emisija zabavnog karaktera, emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i da programsku šemu usklade sa Danom žalosti.

Jovana (30) iz Ježevice i njen momak Uroš (29) iz Visibabe kod Požege, nastradali su najverovatnije od strujnog udara u kupatilu nedovršene vikendice u selu Kremna nadomak Užica.

Tragedija se dogodila u utorak, a beživotna tela je u večernjim časovima pronašao rođak, nakon što je primio poziv od majke stradalog mladića, koja je tokom dana sina bezuspešno pokušavala da dobije telefonom.