ORIGINALNO! Nije mogla više da trpi torturu na poslu, pa je DALA OTKAZ SA STILOM (FOTO)

Kad je prošle nedelje čistačica (40) iz Engleske odlučila da da otkaz, pronašla je najjeftiniju čestitku koju i u nju zapisala sve svoje pritužbe...

printscreen

Ženal koja tvrdi da je bila zlostavljana na poslu, dala je otkaz tako što je šefovima ostavila čestitku s porukom: “Žao mi je zbog vašeg gubitka”,da bi u nastavku nabrojala sve što joj je smetalo.

Lisa Bell iz Blackpoola u Engleskoj radila je kao čistačica u hotelu “Lyndene” samo četiri meseca pre nego što je dala otkaz. Tokom tog kratkog perioda, tvrdi da je morala da radi u teškim uslovima, kao što je zabrana sedenja za vreme pauze za čaj.

Navodno je bila ograničena i na jedno piće tokom pauze, a rekla je i da su je šefovi špijunirali.

Kad je prošle nedelje čistačica (40) iz Engleske odlučila da da otkaz, pronašla je najjeftiniju čestitku koju i u nju zapisala sve svoje pritužbe, a na kraju je navela i da je njena koleginica Karan Pool takođe dala otkaz s njom.

“Kao što ste možda primetili, nisam na poslu danas”, počela je svoju ispovest.

“To je zato što ste ser*nje, pa sam našla novi posao”, nastavila je te.

“Mrzim činjenicu da čak i kad sam bila na neplaćenoj pauzi, on je sedeo u svojoj kancelariji i špijunirao me. Da ste vas dvoje radili konstantno na nogama šest sati, i vi biste želeli da sednete na deset minuta”, poručila im je.

“Pozdrav, Lisa Bell.”

“P.S. Karen je takođe dala otkaz, nju ste tretirali još gore… Idemo da radimo zajedno.”

Lisa je fotografiju čestitke podelila na Facebooku, gde je šefove opisala kao zlostavljače.

“Izgubili su dve dobre čistačice – pouzdane i vredne. Srećom, moj novi šef ima smisla za humor”, rekla je za Manchester Evening News.

Tvrdi i da je morala da se krije kako bi popila vodu jer osoblje nije smelo da pije na poslu, kao i da nije bilo ni jedne stolice u prostoru za pušenje. Kaže i da je osoblje “konstantno bilo na kameri” kako bi ih šefovi kontrolisali.

Hotel je ubrzo izdao sopštenje na društvenim mrežama.

“Razočarani smo što smo pročitali Lisine komentare u vezi s njenim angažmanom kod nas i žalimo što se nije obratila upravi hotela kako bi rešila probleme…”, naveli su, a potom objavu kasnije i obrisali.

“Želimo Lisi uspeh u njenoj sledećoj ulozi i ovu temu nećemo više javno komentarisati”, pisalo je.