OSTAJE IZA REŠETAKA! Produžen pritvor Miki Aleksiću, sud objasnio ZAŠTO

Viši sud u Beogradu danas je ponovo produžio za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji se sumnjiči za silovanje i seksualno uznemiravanje više polaznica te škole.

Printscreen

Pritvor mu je produžen da ne bi u kratkom roku ponovio krivična djela i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je u Višem sudu.

Aleksić je u pritvoru od hapšenja 16. januara ove godine. Optužnica protiv Aleksića nalazi se u fazi odlučivanja od strane suda ima li mesta potvrđivanju optužnice u smislu osnovanosti sumnje da su počinjena krivična djela.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.

Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge djevojke među kojima je i još jedna poznata glumica Iva Ilinčić.