Ostavila je NAJBOLJI POSAO, STAN, SAV NOVAC i otišla da PRODAJE SLADOLED

Noel
Facebook/Noelle Hancock

Velika plata, najsavršeniji stan na svetu i lagodan život su stvari koje bi svaki čovek poželeo za sebe. Ali, ne i ona!

Bivša novinarka koja je, takoreći imala sve to – stan usred Njujorka, platu od 95.000 dolara godišnje (oko 85.000 evra), napustila je sve i odlučila da se preseli na ostrvo.

Nakon što je Noel Henkok na svom profilu na Fejsbuku objavila da joj neko od prijatelja preporuči neko takvo mesto na koje će moći da se skloni od svakodnevne vreve, laptopova i poslovnih obaveza, dobila je informaciju da je ostrvo Sv. Džon najbolje mesto za nju.

– JEDAN DRUG MI JE REKAO DA SE RASPITAM O OSTRVU SV. DŽON I TADA SAM POČELA DA PRIKUPLJAM INFORMACIJE O TOM MESTU. U PRINCIPU SAM ZNALA DA HOĆU DA PREKINEM OVAKAV ŽIVOT I SAMIM TIM MI JE BILO LAKŠE DA POVUČEM SLEDEĆI POTEZ. DALA SAM OTKAZ NA POSLU, PRODALA SVE ŠTO SAM MOGLA DA UNOVČIM I KUPILA KARTU U JEDNOM SMERU – KAZALA JE NOEL.

Na ovakav korak se odlučila pre pet godina i sada tamo i živi. Ostrvo Sv. Džon pravi je raj za nju, a kako je Today preneo, Noel je ostvarila svoj san.

Noel danas radi za deset dolara na sat, kao barmen i prodavačica sladoleda i kako kaže, nikada nije bila srećnija.

– Nikada nisam mislila da bih mogla da se zadovoljim nekim jednostavnim životom i da radim neki običan posao, ipak, to se dogodilo i drago mi je što jeste. Neki ljudi se naviknu na brz život, a neke to počne da opterećuje do te mere da ne mogu da postaju hronično nesrećni. A ja to nisam želela – rekla je bivša novinarka.loading...