OSVETNIČKA PORNOGRAFIJA ZGROZILA SRBIJU: Na društvenoj mreži delili fotografije žena i devojčica

O grupi na društvenoj mreži Telegram u kojoj se razmenjuju eksplicitne fotografije devojaka danas bruji čitava Srbija.

Stidljiva žena
Pixabay.com

– Dobila sam priliku da javno pričam u ime svih žena, pa da vidimo možemo li šta – napisala je Staša Ivković na Tviteru nakon što je objavila skrinšotove jezive prepiske sa grupe “Nišlijke” na Telegramu u kojoj se dele eksplicitne fotografije i video snimci devojaka, pa čak i maloletnica, bez njihovog odobrenja.

– Ja sam pre godinu dana saznala za grupu jer se moj instagram profil provlačio po njoj, tražili su moje gole slike i snimke. Tek sada sam se dočepala svih grupa, učlanila se u njih sa lažnih profila i sve skrinšotovala. Naravno, ne mogu sve, jer slike i snimci nedužnih devojaka, pa čak i dece, stižu nenormalno brzo – ispričala je Staša.

Staša je uspela da sazna da je administartor grupe “Nišlijke”, koja broji više od 20.000 ljudi, navodno izvesni N.S. iz Niša. Kaže da je čula da je upravo taj mladić, koga devojke sumnjiče da stoji iza grupe navodno pitomac Vojne akademije u Beogradu.

– Imala sam njegovu fotografiju, objavila sam je na Tviteru i pitala da li ga neko poznaje. I neko mi se javio i posalo sve informacije o njemu – rekla je Staša.

Inače u ovim grupama su mladići iz čitave Srbije razmenjivali fotografije nagih devojaka sa veoma gnusnim komentarima i preporučivali ih jedni drugima. Pričali su o njihovim umećima u krevetu i prepiska je veoma ponižavajuća za svakoga ko je pročita, a o tome kako se osećaju devojke i devojčice koje su se našle u centru skandala nećemo ni govoriti.