OTAC NESTALE RUSKINJE: Strahujem da je moja kćerka žrtva BEOGRADSKIH NARKO-TRGOVACA!

nestala ruskinja
Printskrin/Youtube

Jevgeniji Jurjev, otac Marije Model koja je zajedno sa svojim suprugom nestala oktobra prošle godine, kada su iz Crne Gore krenuli za Srbiju strahuje da mu je ćerka završila u kandžama beogradskih narko-dilera.

 

Marijin otac se za pomoć obratio medijima, ali još nije i srpskom MUP u kome kažu da ne tragaju za mladim parom iz Rusije jer niko nije prijavio njihov nestanak.

Marija i Viktor preselili su se iz Barnaula u Crnu Goru pre oko godinu dana. Marijin otac Jevgeniji izjavio je “Kosmolskoj pravdi” da ju je poslednji put video u Crnoj Gori kada je mladi bračni par slavio treću godišnjicu braka.

Nedelju dana pre nestanka Jevgeniji kaže da ga je Marija pozvala u goste i da je bila u teškom psihičkom stanju. Rekao je, da ga kada je stigao u Budvu niko nije sačekao, a kada je došao do stana bračnog para – vrata su bila zaključana. Na snimcima video-kamera video je da su se odvezli taksijem i nisu se vratili, pa se obratio crnogorskoj policiji koja je krajem prošlog meseca saopštila da je bračni par otputovao avionom za Srbiju.

 

NESTALI U SRBIJI: Ruskom bračnom paru GUBI SE SVAKI TRAG po dolasku u Beograd

Jevgeniji Jurjev je sam započeo istragu o nestanku svoje ćerke i zeta, a kako je NTV preneo on je uspeo da otkrije da su se Marija i Viktor poslednji put odvezli do crnogorskog aerodroma i da mu je vozač taksija ispričao da su se posvađali.

Marija nije razumela gde i zašto treba da leti, ali je s druge strane to izgledalo kao dobro organizovan put jer je muž imao avionske karte i u tom trenutku isključene mobilne telefone, zatvorene bankarske račune, prenosi NTV. Navodno su poleteli za Beograd, ali im se tragovi u Srbiji gube.

Jevgeniji Jurjev je kazao da je uveren da je ćerka postala žrtva narko-biznisa njenog muža.

On smatra da je od beogradskih narko-trgovaca trebalo da kupi veću količinu narkotika, ali mu nije jasno zašto je u to umešao i suprugu.

To je povezano s trgovinom narkoticima. Još letos se na internetu dogovarao sa čovekom. Bio je u Beogradu, upoznao se s ljudima i nameravao je time da se bavi. Taj put je bio povezan sa kupovinom droge – kazao je Jurjev.