OTAC-ZVER IZ NOVOG PAZARA: Bio je član grupe “Pedofili stop”, a evo šta je PRETRAŽIVAO NA INTERNETU

silovanje
pixabay.com

E. T. (43), koji je uhapšen zbog seksualnog napastvovanja svoje ćerke (15), predstavljao se na društvenim mrežama kao veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika i pedofila

 

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je četiri godine silovao svoju ćerku (15), aktivan je član grupe Pedofili stop na Fejsbuku i navodni veliki borac protiv zlostavljanja maloletnika. Otac monstrum juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru i određen mu je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, E. T. je u subotu prijavila policiji njegova supruga i majka zlostavljane devojčice. Njoj se poverila mlađa ćerka, koja je videla zlostavljanje sestre, nakon čega je izbezumljena žena, zajedno sa ćerkama i sinom, prijavila manijaka.

Zaplenjen mu računar

E. T. je aktivni korisnik društvenih mreža, a da ironija bude veća, član je i grupa koji se bore protiv pedofilije.

Policija je zaplenila računar osumnjičenog kako bi proverila da li je koristio internet i u pedofilske svrhe. Imajući u vidu da je član Fejsbuk grupe Pedofili stop, na kojoj korisnici razmenjuju sadržaje o suzbijanju pedofilije, policija će proveriti da li je možda ovu grupu koristio da što bolje prikrije silovanje svog deteta. Preciznije, čitajući o hapšenjima drugih, on se trudio da ne napravi istu grešku i tako bude razotkriven – kaže izvor Kurira.

On dodaje da će se proveriti i s kim je sve komunicirao putem interneta i društvenih mreža, zbog sumnje da mu ćerka nije bila jedina žrtva.

Traume deteta

Inače, na Fejsbuk stranici E. T. među video-materijalima nalaze se i brojni materijali s perverznom pornografskom sadržinom.

Uhapšeni monstrum je inače Albanac, poreklom iz Prištine, a sa suprugom i troje dece pre nekoliko godina doselio se u Novi Pazar iz Nemačke. Izvor Kurira upoznat s detaljima ovog nezapamćenog porodičnog zločina kazao je da je devojčica prvi put silovana sa 11 godina u Nemačkoj, a da je potom zlostavljanje nastavila da trpi i u Srbiji. Koliko je devojčica traumatizovana, možda najbolje oslikava informacija da je zbog psihičke rastrojenosti bila i na korak od samoubistva.

Prema nezvaničnim informacijama iz tužilaštva, E. T. je izneo svoju odbranu, ali su mu odgovori bili prilično šturi, a atmosfera u prostoriji u kojoj je saslušanje obavljeno veoma teška.

Meštani šokirani: Popravljao veš mašine

Mnogi meštani i komšije juče su prepoznali E. T. na fotografiji koja je objavljena u nekim medijima.

– Živeli su dugo u Novom Pazaru, oženjen je komšinicom iz ovdašnje, novopazarske porodice. Onda su otišli u Nemačku. Pre oko godinu dana su se vratili, živeli su na dve adrese kao podstanari u Novom Pazaru. E. T. je neko vreme radio na pijaci, prodavao je neku robu, onda je držao kafanicu. U poslednje vreme viđao sam ga u kombinezonu, navodno, radio je kao električar, išao je po kućama i popravljao mašine za pranje veša. Šokirao sam se kad sam čuo zašto je uhapšen – ispričao nam je juče jedan od komšija.

Šta je na internetu gledao otac zver

– Šta radi devojka na času dok ostali marljivo uče

– Pogledajte šta rade brat i sestra misleći da ih niko ne gleda

– Šta se desi kad čovek i napaljena žena ostanu sami u liftu

– Pogledajte šta rade majka i sin misleći da ih niko ne snima