OTETO DETE NA NOVOM BEOGRADU: Policija traga za otmičarima!

otmicari
MUP

Trogodišnja devojčica oteta je danas po podne na Novom Beogradu. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, otmica se dogodila u ulici Otona Župančiča kod broja 20, penose domaći mediji.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane da, ukoliko primete vozilo
sa fotografije, crni mini kantrimen austrijskih registarskih oznaka W09583F prijave na 192 ili najbližoj policijskoj stanici (FOTO: MUP)

U toku je policijska potera za otmičarima! Prema svedočenjima građana koji su, kako kažu, bili očevici otmice, dete je ubačeno u crni “mini kantrimen”.

Sve se dogodilo neverovatnom brzinom. Prema nepotvrđenim informacijama, postoji mogućnost da su tokom bega kidnaperi oteto dete prebacili u drugo vozilo, prenosi “Kurir”. O svemu je obaveštena i granična policija, koja je na oprezu. Svi navodi o otmici se ispituju.

Devojčica je prema prvim i nepotvrđenim informacijama nestala oko 12.30 sati, a očevici su rekli da je “mini kantrimen” imao austrijske tablice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova postupaju po prijavi jednog građanina koji je, kako je rekao policiji, video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil.

Policija je na telefonski broj obaveštena o otmici deteta. Osoba, koja se nije predstavila je rekla da je dete oteto na Novom Beogradu i ubačeno u crni “mini kantrimen”. To je bilo sve, osoba koja je prijavila otmicu nije navela ni deteta, niti godište, već je posle prijave o otmici prekinula vezu, kažu u MUP Srbije.