OTKRIVEN IDENTITET DEVOJKE KOJA SE ZAPALILA U BORČI: Motiv samoubistva RASKID SA PARTNERKOM

Policija
sxc.hu

Telo Andrijane Petrović (30) u sredu pronađeno u njivi nedaleko od Zrenjaninskog puta u naselju Borča u Beogradu. Posle svađe izašla iz stana rekavši: "Ubiću se". Telo otkrio prolaznik.

 

Beživotno telo Andrijane Petrović (30) pronađeno je u sredu oko 10 časova, nedaleko od Auto-moto saveza Srbije, u njivi kraj Zrenjaninskog puta u beogradskom naselju Borča. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ona se ubila tako što se polila benzinom i zapalila. Takođe nezvanično, digla je ruku na sebe, jer je raskinula sa devojkom.

Andrijanu je u njivi pronašao prolaznik, koji je smesta alarmirao policiju i Hitnu pomoć. Nakon uviđaja telo je poslato na obdukciju, gde je potvrđen identitet devojke koja je nestala 18. septembra.

Meštani Borče šokirani su novom tragedijom koja se dogodila u njihovom kraju. Do dolaska policije i brojnih medija, nisu ni znali šta se zbiva u njihovom komšiluku. Prema prvim informacijama iz istrage, sumnja se da je Andrijana počinila samoubistvo nakon što je preživela bolni raskid sa partnerkom Tihanom Šteković. Sa njom je živela neko vreme i, prema tvrdnjama prijatelja, koji su se ovih dana oglašavali na društvenim mrežama u potrazi za njom, ta ljubav je za Andrijanu bila “pogubna”.

Kako Novosti sazanju, Andrijana i Tihana vezu su započele pre četiri meseca. Od početka je njihov odnos bio turbulentan. Sredinom avgusta, prvi put su raskinule, i tada je Andrijana pokušala da se ubije. Njih dve su se ubrzo pomirile, a onda započele zajednički život.

Ipak, poslednja ljubavna svađa dogodila se prošle nedelje, 17. septembra. Posle burne rasprave, Andrijana je pri odlasku iz zajedničkog stana najavila Tihani svoju nameru rečima: “Ubiću se!”

Nakon toga, devojci se gubi svaki trag, nije odgovarala na Tihanine telefonske pozive, ali ni prijateljima. Uplašena, Tihana je sutradan pozvala Andrijaninu majku i ispričala svoje strahove, posle čega je njen nestanak prijavljen policiji. Takođe, potraga za njom je objavljena i na društvenim mrežama, koje je alarmirala upravo Tihana.

Suicidne misli

Da je Andrijana Petrović imala suicidne misli, govore i njeni statusi na “Fejsbuku”. Tako je jedan od poslednjih postova bila rečenica Čarlsa Bukovskog: “Nađi ono što voliš i pusti da te to ubije”.