Otkriven identitet taksiste koji je u Beogradu pregazio psa

Taksi
Pixabay.com

Ministar policije u tehničkom mandatu Nebojša Stefanović objavio je na Tviteru da je pronađen taksista koji je nedavno zgazio psa u centru Beograda.

 

Kako je Stefanović naveo, sada sledi procesuiranje. Ministar je dodao i da je taj čovek umalo pregazio i vlasnika psa.

Priča je dospela u žižu javnosti nakon što je vlasnik psa Tare Igor Savić objavio status na Fejsbuku, a zatim su ga preneli i mediji.

Savić je naveo da je šetao ljubimca i da je na pešačkom prelazu u Prizrenskoj taksista kolima prešao preko njegovog psa, a umalo i njega pregazio.

– Prelazili smo Prizrensku ulicu na pešačkom prelazu kod poslastičarnice gde inače jure automobili zbog čega uvek pazimo i sačekamo. U trenutku se stvorio taj taksista Beogradskog poslovnog taksija i kad nas je video na prelazu je nagazio na gas i zavrnuo u desno da nas zaobiđe. Ja sam ustuknuo i viknuo psu da stan, međutim, otišla je pod točkove u trenu – rekao je za B92 vlasnik Igor Savić.

Iz taksija su za B92 tada rekli da “od poziva ne mogu da žive” i da su adresa nadležne inspekcije i udruženja.

Pas, dvogodišnja Tara, inače beli patuljasti šnaucer tada je ostala na klinici zbog unutrašnjeg krvarenja, a neurolog ju je zadržao zbog loše reakcije na testove nerava glave.loading...