Otvoren prvi Beogradski Manifest: Za vikend mnoštvo zabave na Kalemegdanu

Beogradski Manifest
Beta

Danas je na Kalemegdanu na prostoru Gornjeg grada otvoren prvi Beogradski Manifest.

 

Praznik festivala otvorila je Ana Radonjić, portparolka Beogradskog Manifesta:

– Tokom tri dana bićemo ponosni da predstavimo sva blaga Srbije u najlepšem parku u Beogradu – pozdravila je prisutne Ana.

U ime domaćina prisutnima se obratio Petar Andrijašević, ispred JP Beogradska tvrđava. On je poželeo dobrodošlicu svim posetiocima i lep provod uz program festivala.

 

Potom se obratio Rasim Ljajić, ministar trgovine i turizma:

– Dragi prijatelji, nismo imali sreće sa vremenom, ali ovo je temelj buduće manifestacije koja će postati tradicionalna, sa 50 gradova koji učestvuju u programu ove godine, a sledeće, nadamo se, već duplo više. Nadamo se da će ovo postati jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji sa raznovrsnom ponudom. Sve ono najbolje što Srbija ima je ovde i moći ćete da doživite, vidite i okusite sve atrakcije naše zemlje na jednom mestu. Ovo je naš izlog koji će narednih godina biti sve bolji i veći – ispričao je Ljajić i uz vatromet konfeta zvanično otvorio festival.

 

Masterblasters bend nastavio je potom da zabavlja goste, pa su prisutni uživali u sjajnom nastupu i izvođenju popularnih pesama domaćih i stranih izvođača.

Posetite beogradski Manifest ovog vikenda! Čeka vas luda zabava!loading...