OTVORENA PANDORINA KUTIJA: Otkriveno da Mika Aleksić nije jedini silovatelj u šoubiz svetu

Voditeljka Jovana Jakić otkrila je detalje o Aleksiću, njegovom mentoru Bati Milutinoviću, ali i trećem čoveku kojeg nije imenovala...

depresija
pixabay.com

Nakon što je glumica Milena Radulović optužila Miroslava Aleksića za silovanje, voditeljka Jovana Jakić otkrila je detalje o Aleksiću, njegovom mentoru Bati Milutinoviću, ali i trećem čoveku kojeg nije imenovala.

Voditeljka Jovana Jakić juče je privukla veliku pažnju javnosti kada je u emisiji uživo na televiziji Happy otkrila da postoji još jedno u ime u lancu zlostavljača koje će “razočarati mnoge i srušiti im ideje o detinjstvu“.

Mnogima će srušiti ideje o detinjstvu, u mnogo većem broju nego Mika i Bata. I danas se Srbija kune u njega, on je deo svih naših detinjstava i hoću da zajedno dokažemo šta se desilo. Hoću da srušimo kockicu, mislim na najvažniju kockicu našeg detinjstva. Još sam u fazi istraživanja, a nas dvoje idemo zajedno i pronaći ćemo više desetina svedoka – rekla je juče Jovana Jakić.

Nakon toga kontaktirana je voditeljku, koja je objasnila šta je mislila kada je govorila o trećem čoveku.

Prva pozdana informacija je da je taj “treći čovek” bio saučesnik u podvođenju maloletnice. To je još jedan mentor u oblasti televizije. Na snimaju jedne emisije je devojčicu pokušao da podvede producentu sa kojim je radio, tako što je pozvao da legne u krevet. Devojčica je tada uspela da pobegne. On je već jednom i bio privođen zbog drugog krivičnog dela – kaže Jovana Jakić i dodaje da još uvek ne može da otkrije njegov identitet.

Jovana dalje navodi da to nije kraj i da se u toj “televizijskoj mreži zlostavljača” pored već pomenutog koji je poznat javnosti nalaze još dvojica ljudi: jedan producent i jedna osoba koja radi sa njima.

Identitet osobe koja je podvodila će biti otkriven tek kada u sve bude uključena i policija. Devojka koju je pokušao da podvodi će podneti krivičnu prijavu, čim se za to steknu svi uslovi. Moramo da budemo strpljivi, ne smemo da žurimo i treba da pustimo se klupko odmota. Važno je da kolege iz novinarske profesije stanu iza ovih mojih reči, jer mnogi znaju da se to događalo. Ja znam da se on sada trese od straha i da čeka da se njegovo ime spomene – otkiva Jovana Jakić.

Da podsetimo ovu “Pandorinu kutiju” otvorila je glumica Milena Radulović obelodanila da je doživela silovanje od strane svog mentora u školi glume Miroslava Aleksića kada je imala 17 godina, nakon čega je prijavu podnelo još pet devojaka, među kojima je i glumica Iva Ilinčić.

Miroslavu Alekiću je određen pritvor, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i tvrdi da optužbe nisu tačne. On se tereti se da je od 2008. godine do hapšenja počinio osam krivičnih dela silovanja i sedam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna maloletna.loading...