OTVORILA DUŠU: Odbornica iz Niša koja je NAPUSTILA VLAST zbog aerodroma javnosti se obratila SNIMKOM (VIDEO)

Jelena Đorđević
Printscreen

Odbornica Jedinstvene Srbije Jelena Đorđević danas je isključena iz odborničke grupe te stranke, pošto je u četvrtak najavila da će u Skupštini grada Niša glasati protiv odluke da se niški aerodrom "Konstantin Veliki" besplatno ustupi državi.

 

Odluku o isključenju saopštio je Gradski odbor Jedinsvene Srbije Niš, uz napomenu da je podnet i zаhtev centrаlnim orgаnimа strаnke dа se hitno pokrene postupаk zа njeno isključenje.

– Jelenа Đorđević je pre dolаskа u Jedinstvenu Srbiju bilа člаn i odbornik političke strаnke Dveri, а pre togа političke strаnke Socijaldemokratske partije Srbije, tаko dа ne iznenаđuje činjenicа brze promene njenog političkog stava – navodi se u saopštenju.

Odbornička grupa Jedinstvena Srbija-Ruska stranka je članica vladajuće koalcije u niškom parlamentu koju predvodi SNS.

Jelena Đorđević juče je najavila da će dalju borbu za Niš i Nišlije nastaviti kao nezavisan odbornik pošto istupa iz odborničke grupe Jedinstvena Srbija.

– Odluka da se niški aerodrom preda na upravljanje državi nije u interesu Niša i građana Niša i ja za takvu odluku ne mogu da glasam jer sam kao odbornica dužna da u prvi plan stavljam opšti, a ne stranački ili pojedinačni interes – kazala je Đorđević.

Ona je istakla da trpi pritiske zbog svog stava, ali da bi volela da i ostali odbornici iz vladajuće koalicije slede njen primer. Jelena Đorđević juče je na Jutjub postavila i blog u kome je obrazložila svoje postupke:loading...