LUDA SCENA IZ BEOGRADSKE BOLNICE: Doktori iz pacijenta IZVADILI KVAKU, a onda našli način da je PONOVO UPOTREBE

Kvaka
Pixabay.com

Teško da se o invertaru u našim bolnicama ima šta reći osim da je dotrajao i da bi ga trebalo zameniti novim. Ipak, u jednoj beogradskoj bolnici staru kvaku su zamenili sa...pa, hajde da kažemo relativno novom.

 

Jednog dana na odeljenje za hitne slučajeve jedne beogradske bolnice stigao je neobičan pacijent. Bio je sredovečni muškarac. Nije mnogo govorio. Rekao je da ima strano telo u sebi. Rutinskim pregledom ustanovljeno je da hitno mora da se operiše.

Iz njegovog analnog otvora izvađena je kvaka! Pacijent je bio dobro i uskoro je pušten kući. Lekari nisu bili iznenađeni onim što su videli, pa nisu ni pitali kako je do ovog “incidenta” došlo. A kvaka im je ostala.

Tada se neko dosetio i, nakon dezinfekcije, ona je montirana na vrata od hiruške sale te bolnice i i danas tamo stoji.

 

Dobra vest za sve vas koji ste gadljivi je ta što, ako završite u ovoj operacionoj sali, sasvim je izvesno da nećete vi biti ti koji će otvarati i zatvarati vrata. Zapravo, verovatno nećete ni biti u svesnom stanju! Tako da nema razloga za brigu.

A lekari?! Pa… oni su već navikli na nju laughing

* Priču nam je ispričao jedan prestonički hirurg koji radi u bolnici u kojoj se dogodio ovaj slučaj. Kaže da je svaki detalj istinit, ali iz očiglednih razloga nije želeo da otkriva svoj identitet kao ni ime ustanove u kojoj radi.loading...