Ovako izgleda DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ koji je proteklih meseci vozio RAZNETI DŽIP (FOTO)

Voditeljka "Pinka" Dušica Jakovljević u još uvek je šoku zbog incidenta koji se jutros dogodio kod stadiona Crvene Zvezde, kada je u ulici Ljutice Bogdana eksplozivnom napravom raznet džip koji su proteklih meseci vozili ona i njen emotivni partner Jovica Aleksić.

Instagram/dusicajakovljevic

Iako se u javnosti može pronaći tek nekolicina Jovicinih fotografija, Dušica je slike sa svojim dečkom često objavljivala na društvenoj mreži Instagram.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, džip koji je jutros eksplodirao u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić.

Instagram/dusicajakovljevic

Aleksić se inače dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, a veruje se da je on bio meta napada. On se, kako piše Blic, na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Dečko voditeljke je inače od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

Aleksić je inače kum ubijenog Dragoja Trišića, i trenutno se, prema pisanju Blica, nalazi u Dubaiju.loading...