OVAKO IZGLEDA OSUMNJIČENA NASIM AGDAM: Ljuta VEGANKA napala sedište Jutjuba, ranila tri osobe pa se ubila (FOTO)

Napad na Jutjub
Twitter.com/erinjeanc

Mediji u Kaliforniji su preneli da je ta se žena bavila veganskim temama i da je bila "gnevna" zbog navodne cenzure njenih video snimaka na Jutjubu.

 

U pucnjavi u centrali internet servisa Jutjub (YouTube) u San Braunu u Kaliforniji noćas su ranjene tri osobe i izazvan paničan beg ljudi od žene osumnjičene za napad vatrenim oružjem koja je izvršila samoubistvo.

Agencija AP je navela da je žena koja je osumnjičena za oružani napad u zgradi Jutjuba 39-godišnjakinja iz San Dijega i da su je vlasti identifikovale kao Nasim Agdam.

Mediji u Kaliforniji su preneli da je ta se žena bavila veganskim temama i da je bila “gnevna” zbog navodne cenzure njenih video snimaka na Jutjubu.

Nema slobode govora u stvarnom svetu i bićete zabranjeni zbog izgovaranja istine koju ne podržava sistem – navela je prethodno ona na internetu, piše list San Francisko kronikl (San Francisco Chronicle).

Četiri osobe, od kojih troje sa prostrelnim ranama, odvedene su u lokalne bolnice, saopštila je policija. Četvrta osoba je povredila članak, navela je agencija Frans pres.

Otac žene koja je osumnjičena za oružani napad na tri osobe u sedištu Jutjuba Ismail Agdam rekao je da je ona bila gnevna jer je ta kompanija prestala da joj plaća za video snimke koje postavlja na tu internet platformu, prenela je agencija AP.

On je dodao da je upozorio policiju da će njegova ćerka Nasim Agdam možda otići u zgradu Jutjuba jer, kako je rekao, “mrzi” tu kompaniju.

Naveo je i da je prijavio nestanak svoje ćerke u ponedeljak jer dva dana nije odgovarala na telefonske pozive, piše AP.loading...