“OVO ĆE MALO DA BOLI”: Ispovest lekara posle koje BOLNICE I LJUDE koji tamo rade nećete gledati istim očima

Dobro došli u radnu nedelju koja traje 97 sati. Dobro došli na posao na kojem imate tek nekoliko sekundi da odlučite o nečijem životu. Oprostite se sa prijateljima i vezama. Zaboravite na redovan san. Recite zbogom slobodnom vremenu.

Bolnica
Dnevno.rs/Kolaž

Spremite se za neverovatnu životnu priču u knjizi “Ovo će malo da boli” koju potpisuje lekar Adam Kej. Dobro došli u život lekara-pripravnika!

Promo

Nakon mnogo neprospavanih noći i propuštenih rođendana i vikenda, komediograf i nekadašnji lekar-pripravnik Adam Kej napisao je duhovitu i neverovatno dirljivu knjigu, koja će vam otkriti sve što ste želeli da znate o životu u krugu bolnice – a svakako i ponešto što niste hteli nikada da saznate.

ISPOVEST MEDICINSKE SESTRE RASPLAKALA SRBIJU: “Sudite mi, ja svoj beli mantil nosim ponosno”

Dok budete čitali, sigurno ćete razmisliti o ceni koju plaćaju svi profesionalci koji brinu o našem zdravlju, ljudi koji rade nemogući posao, dajući sve od sebe. Vreme koje provedete u bolnici verovatno će ih zaboleti mnogo više nego vas. Samo se pripazite – možda će vam nakon čitanja ove knjige ostati ožiljak.

PAKAO ZVANI DRŽAVNA BOLNICA: Beograđanin opleo po ZDRAVSTVU, a nema osobe koja se neće složiti sa njim!

Adam Kej je nagrađivani komičar i pisac televizijskih i filmskih scenarija. Dok je radio kao lekar, vodio je dnevnik. Upravo iz tih zapisa nastala je knjiga “Ovo će malo da boli” koja je osvojila čak tri nagrade na dodeli Američkih književnih nagrada. Autor trenutno živi i radi u Zapadnom Londonu.