OVO JE KLJUČNI DOKAZ?! Melanija i Donald Tramp se razvode, OTKRIVEN LJUBAVNIK PRVE DAME (FOTO)

Donald i Melanija
Printscreen

Razvod američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije je već bio dogovoren, ali...

 

I dok svetski mediji prenose sa je u toku brakorazvodna parnica američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije, u javnost je “isplivao” i jedan tvit spisateljice i dramaturga Monike Birn koja tvrdi da zna za “jedan sočan trač koji objašnjava sve”.

– Mislim da je sad trenutak da podelim sočan trač za koji već dugo znam. Ne mogu da imenujem izvor, ali savetujem novinarima da to dobro istraže. Melanija godinama ima aferu sa glavnim čovekom obezbeđenja radnje “Tifani” koja je smeštena u Trampovoj kuli. Donald za to zna. Imaju dogovor, da će se razvesti ako Donald izgubi izbore. Međutim, on je pobedio, pa su morali da ponovo definišu ugovor. Ona je sad zarobljena u tom braku sve dok je on predsednik – piše ona na Tviteru.

A razvod je već dogovoren, objavili su švajcarski mediji pozivajući se na izvore iz Vašingtona.

Donald i Melanija već su potpisali papire za razvod što je, tvrde bilo i za očekivati. Od početka Trampovog mandata mediji pišu da nešto u braku Melanije i Trampa ne valja. Prvo je Tramp Melaniju rastužio na inauguraciji, a onda ona nekoliko puta nije želela da ga drži za ruku. Bračni par živi odvojeno.

Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku. Navodno je ostala u njihovom stanu zbog sina, a ako i idu zajedno na put, spavaju u odvojenim krevetima, piše “US Weekluy”. Mediji, tvrde, kako je Melanija izgubila interes za svog muža.