Vučić je rekao da je šef Brusa podneo ostavku na zahtev stranke koja je, kako je rekao, za razliku od drugih odgovorna.

Kazao je, gostujući na RTS-u, da su organi SNS razgovarali sa njim, i da je to bilo komplikovano pitanje za stranku.

“Kada žene nazivaju fuksama i kurvama, onda je to uobičajeno i normalno”, dodao je Vučić, ali je uklazao da SNS kao odgovrna stranka mora da reaguje.

Predsednik opštine Brus PODNEO OSTAVKU: Jutka NAPISAO OTVORENO PISMO i obratio se javnosti

Vučić je potvrdio da su u stranci bile dve struje i da je prevladao zahtev žena za smenom Jutke. 

“Ja sam i otac jednog ženskog deteta. U stranci smo imali borbu, jer jedna struja smatra da ne treba popuštati napadima koji se vode preko raznih televizija uz prevarante i lažove koji za novac traže da se oduzme majčinstvo majkama, i druga struja koje predvode žene SNS koje traže da podnese ostavku dok se ne završi sudski postupak”, naveo je Vučić.

On je rekao da su žene rekle da se zalažu svaki dan protiv nasilja u društvu i zamolile da reaguje.

“Jutka je podneo ostavku i ostavljamo nadležnim sudskim organima da reše slučaj. SNS neće tolerisati nasilje, a čak ni nedžentlmensko ponsanje prema damam. Važno je da se vidi šta će reći nadlezni organi, a ne da donosimo presude preko noći”, naglasio je on.

Vučić je podsetio da je SNS kao odgovrna stranka reagovao i u slučaju Grocka.

“U tom slučaju smo reagovali kao stranka, a državni organi su odradili svoj posao”, naveo je Vučić.

Marija je ispričala kako ju je PREDSEDNIK OPŠTINE ZLOSTAVLJAO! Pre početka emisije Brus je ostao bez kablovske

On je dodao da u slučaju Zorana Babića državni organi nisu imali šta da rade, jer on nije vozio, i podsetio na laži da je on vozio, sve dok se nije pojavio snimak.

“Međutim, reagovali smo kao stranka i na to jer neophodno je da povedete računa I o stvarima kao što su ko i kako vas vozi. Nije problem ako postoji obostrana krivica u udesu, ali je problem ako ste išli tolikom brzinom, iako je Babić rekao da nije znao ništa jer je spavao. Ali je moralno bilo potrebno nešto da se učini”, objasnio je on.

Vučić je ukazao da je Jutka pet puta sam pobeđivao na izborima u Brusu i da je dela koja mu se pripisuju navodno počinio pre vremena u SNS, već kao DOS-ovac.loading...