“OVO SU RADILI SAMO HITLEROVCI”: Oglasio se Martinović nakon incidenta u skupštini, evo šta je sve rekao o Obradoviću

Boško Obradović
Beta/MILAN OBRADOVIC

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović danas je, nakon što ga je poslanik Dveri Boško Obradović gađao mišem od laptopa, rekao da takvo ponašanje u parlamentu nije zabeleženo.

 

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović danas je, pošto ga je poslanik Dveri Boško Obradović gađao mišem od laptopa, rekao da takvo ponašanje u parlamentu nije zabeleženo.

Kako je istakao, to je prvi put da neki poslanik fizički nasrne na drugog poslanika.

On je objasnio da je lider Dveri Boško Obradović na sednici dobio reč, ali ga je on lično prekinuo u sedmom minutu jer je, kako je naveo, pričao o Vučiću, Vučićevom bratu, da su svi lopovi, pa je vređao Maju Gojković i izneo transparent “Majo, pokrala si Novi Sad”.

Izrekao sam mu meru oduzimanja reči, on je ustao, prišao mi, počeo da vređa i mlati rukama. Potom je pokušao da iščupa mikrofon, a kada sam ja vratio mikrofon da bih nastavio sednicu, on je uzeo miš i gađao me u nos, kaže Martinović.

On je još rekao da bi takvo ponašanje mogao da opiše samo rečju “fašizam”, dodajući da su to radili “hitlerovci, crnokošuljaši, ljotićevci”, i da je mislio da je to “daleko iza nas”.

Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović je danas mišem od laptopa gađao u lice predsednika Administrativnog odbora Skupštine Aleksandra Martinovića. Više o ovom incidentu možete saznati KLIKOM OVDE.