Ovog leta spakujte svoje najbolje cipele za ples i krenite u sopstvenu MAMMA MIA AVATURU!

Ukoliko ste ljubitelji romantičnih priča i uživate u hitovima čuvenog benda ABBA, roman Moje Mamma Mia leto osvojiće vas već na prvim stranicama.

Promo Vulkan

Glavna junakinja Lorel nikada nije rizikovala. Ipak, kako se leto približava, rešena je da uradi ono što niko ne bi očekivao od nje. Inspirisana muzikom omiljene grupe ABBA i još dražim filmomMamma Mia, uzima pasoš i ukrcava se na let za Skopelos, spremna da doživi letnju avanturu. Uz zvuke talasa i božanstvene predele, Lorel istražuje ostrvo i uživa u druženju s ekscentričnom vlasnicom šarmantne vile u kojoj je iznajmila smeštaj. Čarobni zalasci sunca, rezak ukus vina, miris mora i prelepe plaže u potpunosti su je osvojili. Međutim, kada se nametne pitanje povratka u London, moraće da donese važnu odluku. Koji izbor će napraviti Lorel i šta će presuditi, saznajte u neverovatnoj letnjoj avanturi Moje Mamma Mia leto.

Autorka ove čarobne priče Eni Robertson završila je klasični smer muzičke škole u Londonu. Radila je kao asistentkinja Oskarom ovenčane glumice, zatim kod jednog priznatog umetnika, pa marketinškog tajkuna i jednog od Bitlsa. Kad se ne bavi pisanjem, uživa u sviranju klavira, plivanju, obilaženju antikvarnica i dugim šetnjama. Veoma je popularna u Evropi, a njene knjige prevedene su na nekoliko svetskih jezika.

Vulkan izdavaštvo u svojoj bogatoj ponudi ima veliki broj naslova sa sličnom tematikom, među kojima su: Pozovi M zbog ljubavi Medi Doson, Ana Amande Praus, Duga letnja noć Keri Elks i Na pustom ostrvu 

Promo Vulkan

Trejsi Garvis Grejvs.