PAKLENO PUTOVANJE: Srbi konačno STIGLI DO GRČKE, a tamo ih dočekali novi problemi!

Autobus koji se sinoć više puta kvario na putu za ostrvo Evija uspeo je da nastavi putovanje iz Vranja i, uz nove kvarove, stigne do Grčke. Oko 80 turista nalazi se na prvoj benzinskoj pumpi posle Evzonije, gde čekaju da im stigne novi autobus.

 

Nešto pre ponoći neispravan autobus nastavio je putovanje iz Vranja i uspeo da uđe u Makedoniju.

Autobus se ponovo pokvario autobus, te je na kraju isključena klima, i uz paklenu vrućinu u kabini u toku noći, uz otvorene krovne prozore, uspeli smo da se prevučemo preko Evzonije, kaže za RTS jedan od putnika Goran Stevanović.

Autobus stoji na prvoj benzinskoj pumpi u Grčkoj, gde putnici čekaju zamenski autobus za koji je rečeno da će stići u naredna četiri sata.

Putnici su prepušteni sami sebi, ali sreća je što na pumpi postoji manji restorančić tako da ljudi mogu da kupe sebi osveženje. Od same agencije, odnosno njenih predstavnika, nikakve pomoći niti koristi nema – rekao je Stevanović.

Putnici, kako kaže, imaju dve opcije – da se u svom aranžmanu nekako vrate nazad ili da sačekaju novo vozilo kojim će stići do svog odredišta.

Da bismo bilo šta mogli da uradimo, mi moramo nekako da stignemo na Eviju a onda ćemo da vidimo šta ćemo i kako ćemo i kako će se ovo neslavno putovanje završiti, naveo je Stevanović.