PALMA OTKRIO DETALJE SA ZABAVA: “Na žurkama prisustvuje i moja žena, zovite me bunga bunga”

Predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poslanik u Skupštini Srbije, Dragan Marković Palma, naveo je tokom televizijskog gostovanja da je već mesecima očekivao da će biti neka medijska hajka protiv njega.

Printscreen

– Ja više nisam Dragan Marković Palma, nego Dragan Marković bunga bunga. Već mesecima sam očekivao da će neka medijska hajka biti na mene, ali sam se ja na to navikao jer sam javna ličnost – rekao je Palma za Hepi i dodao:

– Mnogi ne znaju da na tim žurkama koje pominju često prisustvuje i moja supruga. I kada smo imali proslavu na Kopaoniku. I kada nastupa Dunja Fleš koju pominju – rekao je Marković.

Palma je naveo da mnogi ne znaju da on već 7 godina, kako tvrdi, kada ima proslave iza muzičara igraju devojke.

– Ne vidim tu ništa loše, mislim da svako voli lepe devojke, a ja sam došao na tu ideju želim da se razlikujem u nečemu od ostalih  rekao je Palma.

Izjavu Dragana Markovića pogledajte na Youtube snimku (1:40:10)

Marković je povodom uskršnjih praznika poželeo svim građanima Srbije da se deca što više rađaju širom naše zemlje i da bude više radosnih, a ne tužnih vesti.

– Nikada Srbija nije imala bolje uslove za bračne parove i porodicerekao je Palma.

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je predmet zbog navoda da je Dragan Marković podvodio maloletnice. U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka, a Palma je ranije demantovao da su maloletne osobe bile u objektima koji se spominju u ovim navodima i celu priču nazvao izmišljenom.

U javnosti je odjeknula ispovest muškarca iz Jagodine, koji navodi da je radio za Markovića i do detalja je opisao šta se navodno događalo u hotelima, na bazenima i prostorijama iznad Televizije “Jagodina”.

Neimenovani svedok je ispričao da su “uvek u pitanju bile proslave” koje bi se završile u privatnim prostorijama, navodeći i primer jednog jagodinskog kluba u kojem postoji “posebna ljubičasta soba” u kojoj se, prema njegovim rečima, odvijalo podvođenje.