PARKIRALI NA PEŠAČKOM, PA POČELO PESNIČENJE: Snimak tuče vozača zgrozio Srbiju (VIDEO)

Video snimak je preplavio internet, a nižu se negativni komentari.

screenshot/twitter.com/ČAJNING BOXING del HLORO

Prizor iz Beograda koji se širi društvenim mrežama šokirao je prolaznike koji su se u tom trenutku našli u blizini mesta incidenta.

Naime, na snimku koji se pojavio, vide se dvojica muškaraca kako se pesniče nasred ulice, a ova nemila scena odigrala se na uglu Tošinog bunara i Ulice Pariske komune.

Naime, tačne informacija zbog čega je došlo do tuče nasred ulice još uvek nisu poznate, a prolaznici pretpostavljaju da je do čarki došlo zbog nesuglasica u saobraćaju.

Na snimku se vidi kako jedan mladić više puta pesnicom udara drugog po glavi i telu, dok ovaj pokušava da se odbrani. Posle nekoliko udaraca, dvojici je prišao treći mladić koji ih je razdvojio i time prekinuo tuču.

Komentari ispod objave su ubrzo počeli da se nižu, pa tako ima onih koji osuđuju ovakav potez, ali i onih koji se zezaju sa “borilačkim veštinama” koje vinovnici događaja poseduju.

– Obojici je bolje da izbegavaju ovakve sukobe s obzirom da bi ih, sudeći po prikazanom, zajedno prebila malo zdravija bakuta od 70-75 godina – jedan je od komentara.

– Odvratno – napisao je jedan muškarac.

– Neko je kriv sto posto. Bezobrazluk i netolerancija. Neće niko da tek tako izađe iz auta i da se bije – poručio je još jedan korsnik Tvitera.