Pauk odneo Beograđanki auto SA BEBOM NA ZADNJEM SEDIŠTU: Kada je pozvala Parking servis, usledio je NOVI ŠOK

pauk
Youtube/Ilustracija

"Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a "pauk" je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku osećala.."

 

Ovako za “Blic” priča Beograđanka Jelena Manojlović kojoj je, kako tvrdi, “Parking servis” juče odneo automobil u kojem je bila i njena beba.

Sve je počelo kada je Jelena Manojlović u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomesečno dete.

 
– Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo “Parking servisa” je odnosilo moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu – ističe Beograđanka.

Kako kaže u tom trenutku je osetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu videli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera “Parking servisa” kako bi preneli vozačima da se zaustave i daju joj dete.

– Iz “Parking servisa” su obavestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gde ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sela u auto i otišla pravo tamo. Dete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu videli bebu i zašto nisu stali da uzmem dete, na šta su mi oni zapretili da će pozvati socijalnu službu. Strašno – ističe Jelena Manojlović, majka bebe.

Nije mali broj onih koji smatraju da mlada majka nije smela da ostavi bebu samu u kolima.

– I mene su moji roditelji ostavljali u kolima na par minuta kada su morali, a čuvali su me kao malo vode na dlanu. Nisam ja ostavila dete dugo, to je bilo svega par minuta. Takođe, da su došli lopovi, kao što mnogi kažu, verujem da ne bi odvezli auto sa bebom, oni bi stali u svojoj nameri, što ljudi iz “Parking servisa” nisu uradili – kaže uznemirena majka.

U međuvremenu, oglasio se i Parking servis. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!