PAŽNJA, STIŽE VELIKA PROMENA VREMENA! Pržilo nas je vrelo sunce, ali sada se spremite za HLADAN TUŠ

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, u većini krajeva svežije mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, dok će na istoku biti uglavnom suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Beta

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 20, najviša dnevna od 28 do 32 stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i svežije povremeno s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima s grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 20, najviša dnevna oko 28 stepeni Celzijusa.

U Srbiji četvrtak i petak promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za kratkotrajne grmljavisnke oluje. Na severu i istoku biće suvo i sa sunčanim intervalima. Maksimalmna temperatura kretaće se od 28 do 32°C.

Za vikend na severu sunčano i toplo, dok se u južnim i centralnim predelima očekuje promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 26°C na jugu do 32°C na severu Srbije.