Ako ste vozač i planirate danas ili sutra do centra Beograda dobro proučite ovaj tekst!

 

Tradicionalna svečanost povodom završetka školovanja kadeta 137. klase Vojne akademije i 2. klase Medicinskog fakulteta VMA Vojske Republike Srbije, i njihove promocije u prvi oficirski čin, biće održana u subotu, 10. septembra, ispred Doma Narodne skupštine Srbije, sa početkom u 11 časova.

Saobraćaj ispred zgrade Narodne skupštine biće obustavljen zbog generalne probe u petak, 9. septembra, od 14 do 18 časova i zbog same svečanosti u subotu od 10 do 14 časova, saopštavaju iz „Beokom servisa”.

U ovom periodu biće uspostavljen privremeni režim saobraćaja u sledećim ulicama: Trg Nikole Pašića, u Takovskoj, od Kosovske do Bulevara kralja Aleksandra, Bulevaru kralja Aleksandra, od Resavske do Kneza Miloša, Kneza Miloša, od Kralja Milana do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanskoj, od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, kao i Vlajkovićevoj, od Trga Nikole Pašića do Kosovske.

Mole se vlasnici vozila da iz Vlajkovićeve ulice, na potezu od Trga Nikole Pašića do Kosovske ulice, kao i iz Kosovske ulice, od Vlajkovićeve do Takovske, uklone svoja parkirana vozila.

Vozila koja ostanu na parkingu biće zbog bezbednosti uklonjena od nadležnih republičkih i gradskih službi. O statusu svog automobila građani mogu da se obaveste tako što će pozvati JKP „Parking servis” na telefon 3035-400.

Za dodatne informacije može se pozvati „Beokom servis” na broj telefona 0800-110-011.loading...