Pitanje koje sve zanima: ZAŠTO VUČIĆ NIJE VAKCINISAN? Odgovor dala Ana Brnabić

Nakon što su primili prve doze Fajzerove vakcine protiv koronavirusa, Ana Brnabić, dr Darija Kisić Tepavčević i dr Predrag Kon obratili su se medijima. Mnoge je tom prilikom zanimalo gde je predsednik Vučić i kako to da on nije primio vakcinu, pa je premijerka obrazložila.

Printscreen B92

Premijerka Srbije Ana Brnabić je rekla, na početku obraćanja medijima, da je danas dan za osmeh i dan početka kraja pandemije.

“Osećala sam odgovornost da pokažem da verujemo u vakcine, naše institucije i stručnjake. Dogovor sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem je da primimo dve vakcine”, kazala je premijerka.

Dakle, predsednik će primiti vakcinu nekog drugog proizvođača, najverovatnije kinesku, jednom kada ona bude dopremljena u Srbiju.

“Mi smo dobili Fajzer-Biontek vakcine, a dobijamo i vakcine od kineske kompanije Sinovak. Očekujemo i količine ruske vakcine sputnjik V. Imaćemo i Astrazeneka, a nakon toga i Modernine, tako da će Republika Srbija imati na raspoalaganju sve one koje su odobrene u zemljama iz kojih dolaze, u međunarodnim agencijama, ali i u našoj”, kazala je premijerka.

ANA BRINABIĆ PRIMILA VAKCINU! Posle nje i Darija Kisić i Kon! Evo kako je to IZGLEDALO (FOTO+VIDEO)