PLANETA MUŠKARACA: Vodič za razvoj dvanaest kvaliteta savremenog muškarca

Džon Grej i Ardžuna Ardag, autori svetskog bestselera Muškarci su sa Marsa, žene su sa Venere, u knjizi Planeta muškaraca predstavljaju dvanaest osobina nove muškosti.

Promo Vulkan

Svako poglavlje nudi živopisni portret kvaliteta, prikazuje izazove sa kojima se muškarci danas suočavaju, pomaže im da dostignu svoj pun potencijal i predlaže desetine načina za razvoj svakog kvaliteta.

Tokom pisanja knjige Planeta muškaraca, autori su se oslanjali pre svega na sopstveno iskustvo, ali i na različite studije. Čitajući, otkrićete svoju svrhu i misiju. Ovaj priručnik pomoći će vam da se povežete sa sopstvenim osećanjima i da živite život u skladu sa svojim bićem, poštujući sve obaveze koje život donosi. 

Planeta muškaraca je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca, kao i da sopstvenog partnera podrže na najbolji način.

Dr Džon Grej je američki bračni savetnik i predavač. Autor je velikog broja knjiga koje su postigle međunarodni uspeh. Planetu muškaraca napisao je u saradnji sa Ardžunom Ardagom, motivacionim govornikom koji iza sebe ima devet knjiga.loading...