A sezona još nije ni počela...

 

Vreli dani u Beogradu odvode mnoge sugrađane do Ade Ciganlije, međutim, oni koji žele da uz piće uhvate malo boje kraj Savskog jezera, moraju prvo da pitaju za cene ili će im opuštanje presesti.

Jedan Beograđanin koji je juče želeo da se rashladi kiselom vodom na Adi Ciganliji platio je kao da je, u najmanju ruku, naručio na Azurnoj obali. Za 0.75 litara kisele vode on je morao da plati čak 345 dinara.

U marketima ili diskontima ista flaša kisele vode košta čitavih 64 dinara, pa je za jednu na Adi, mogao da kupi pet flaša u slobodnoj prodaji.

Popularnost i posećenost najpopularnijeg beogradskog kupališta raste sa visokim temperaturama vazduha, ali izgleda da je to rezultiralo da se cene “preko noći” promene.

Fotografija računa iz kafića Beograđanin je postavio i na društvene mreže, što se proširilo brzinom svetlosti, a komentari ostalih korisnika samo su se nizali.

 
Bilo je onih koji su prokomentarisali da su u Skadarliji identičnu porudžbinu plaćali i 475 dinara, a neki su ga posavetovali i da sledeći put stavi vodu u ranac kada krene na Adu, kako ne bi doživeo sličnu neprijatnost.

Komentara: 0loading...