PLEMENITI BARMEN SPASIO DEVOJKU: Prozreo je podlu nameru gosta, pa uradio nešto GENIJALNO!

koktel
pixabay

Plemeniti čovek je zamenio piće kada je video šta je gost sipao u čašu.

 

Predosetivši sumnjivu nameru jednog od gostiju noćnog kluba, barmen je bez razmišljanja zamenio čašu, spasivši devojku od pakosti čoveka sa kojim je izašla u provod. 

Veruje se da je sumnjiva supstanca narkotik, a snalažljivi barmen je uspeo da zameni njihove čaše, kako bi čovek umesto svog pića popio ono koje je zatrovao.

Ovaj plemeniti potez je spasio devojku od velikih neprijatnosti i mogućeg silovanja.

Barmen je želeo da ostane anoniman, a prema pisanju britanskog portala Metro, ovaj događaj je opisao na jednom sajtu, specijalizovanom za neuobičajene životne priče.

– Dok sam radio u jednom noćnom klubu, primetio sam lukavi pokušaj muškarca da drogira svoju devojku. Zamenio sam njihova pića, i srećan sam što nije uspeo u svojoj nameri. Neka sam doživi ono što je spremio njoj – stoji u njegovom obraćanju.

Ipak, u ovakvim situacijama najbolje je pozvati policiju i izbeći eventualne neprijatnosti koje se mogu dogoditi naknadno. U svakom slučaju barmen zaslužuje pohvale, jer je preduzeo sve da izbavi iz opasnosti nezaštićenu ženu.

U komentarima na njegov tekst našlo se još nekoliko iskustava koja su u najmanju ruku zanimljiva. Izdvaja se hrabrost jednog od korisnika, koji je sprečio napad na devojku od strane podivljalog mladića.

– Pre nekoliko godina sam sprečio svog prijatelja da siluje devojku koju je prethodno napio. On više nije moj prijatelj, a ta devojka je danas moja supruga – stoji u njegovoj priči.

Mladi ljudi koji vole izlaske, u svakom trenutku bi morali biti svesni opasnosti. Najčešće je unapred smišljena u glavama onih koji ne žele dobro ni svojoj najbližoj okolini.