Prvi će u 21 čas, nastupiti pobednici digital aktivacije “Sviramo kaver”, a potom će koncert od 21.20 održati grupa S.A.R.S.

Britanski sastav Stereo MC’s nastupa od 22.50, a dvadeset minuta posle ponoći na bini će biti i Rudimental.

U novogodišnjoj noći publiku će zabavljati Saša Kovačević, Bajaga i instruktori, Haris Džinović, dok će 1. januara na programu od 14 sati biti koncert klasične muzike, a zatim i nastupi Raste, Gramofondžija, Senidah i Disciples.

Beograđani i njihovi posetioci večeras će moći da pogledaju filmove “Kralj Petar Prvi” sa engleskim titlovima i 3D verziju “Predatora”, na platou na Slaviji.

Dva sata pre dolaska nove, 2019. godine, na bioskopskom platnu na otvorenom biće prikazan film “Južni vetar”, a jedan sat posle ponoći “Boemska rapsodija”. Oko 3.00 iza ponoći prikazivaće se Everybody knows, film koji je otvorio Kanski festival.

Ljubitelji kultnih domaćih filmova 1. januara moći će da uživaju u remasterovanoj verziji “Ko to tamo peva”. Takođe, očekuje se i prikazivanje najnovijeg dela “Transformersa” – Bumblebee, saopštili su organizatori.

Portal Istinomer pre nekoliko dana objavio je da će novogodišnji koncerti 30. i 31. decembra i 1. januara Beograđane koštati ukupno 423.172 evra, što je duplo skuplje nego prošle godine.loading...