Sredinom dana u južnim, a posle podne i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom, a više padavina očekuje se na jugu, istoku i severoistoku Srbije. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od -1 do 2°C, maksimalna dnevna od 1°C na jugu i istoku Srbije do 8°C na severu.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno i veoma hladno, uz mogućnost slabe kiše ili susnežice i slabog snega. Krajem dana i tokom noći jačpe naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Duvaće umeren do pojačan istočni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna dnevna 5°C.

U ponedeljak u Srbiji oblačno i veoma hladno sa kišom, susnežicom i snegom. Tokom dana očekuje se prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Krajem dana u jugozapadnim, a u toku večeri i noći i u ostalim predelima novo jače naoblačenje sa kišom, ponegde i sa ledenom kišom, a na planinama sa snegom, javlja Weather2Umbrella.

U utorak oblačno sa kišom, u toku jutra i prepodneva ponegde i sa kišom koja će se lediti pri tlu, a na planinama sa snegom. Tokom dana u svim predelima Srbije očekuje se kiša. U utorak će duvati jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, a na jugu Banata sa udarima i preko 100 km/h.

U sredu i četvrtak suvo i malo toplije, naročito na jugoistoku gde će biti osetno toplije. U četvrtak krajem dana i tokom noći prolazno naoblačenje sa kišom.



loading...