PODRŠKA ZA LEA: Ako Dikaprio osvoji Oskara, organizuje se slavlje na Trgu republike

Leonardo Dikaprio
Beta

Srbi su se ujedinili u želji da Leonardo Dikaprio osvoji Oskar ove godine.

 

Već mesecima unazad pompa oko Dikaprija se ne smiruje. Glumac je osvojio sve “propratne“ nagrade pre dodele Oskara, kao što su Zlatni globus i BAFTA nagradu za najbolju mušku ulogu, ali pitanje je da li će osvojiti i zlatnu statuu, pošto je dobro poznato da američka Akademija ne voli holivudskog miljenika.

Na internetu se pojavila video-igrica “Pomozimo Dikapriju da osvoji Oskara“, pre toga su se fanovi molili da ne dobije Zlatni globus, jer ako ga dobije neće dobiti Oskara.

Sada su se i Srbi organizovali. Naime, na Fejsbuku se pojavio događaj pod nazivom “Ako Leonardo Dikaprio osvoji Oskara proslava na Trgu republike“. Za sada se prijavilo preko 4.000 ljudi koji žele da proslave ovaj događaj godine.

– Iako su prognoze da će pre medved iz ‘Povratnika’ osvojiti nagradu Oskar, ceo internet se nada da će Dikaprio ove godine uspeti da se dokopa čuvene statue koja mu je godinama izmicala. Planiraju se proslave u Londonu, Barseloni, Madridu, Dablinu i brojnim drugim gradovima, kojima se mi priključujemo. U cilju dobre zabave, proslava na Trgu republike u Beogradu ako Leo osvoji Oskar ove godine – piše na ovom događaju.

Ukoliko želite da proslavite sa drugima Leovu pobedu, prijavite se ovde.