POKAŽIMO SOLIDARNOST: Prikuplja se POMOĆ ZA NOVINARA kojem je zapaljena kuća u Grockoj

Slavko Ćuruvija fondacija poziva novinarske i nevladine organizacije i udruženja, sve druge organizacije i građane, da uplatom dobrotvornog priloga što pre skupimo bar 100.000 dinara za najhitniju pomoć Milanu Jovanoviću, novinaru portala Žig info, kome su u noći između utorka i srede na kuću bačeni molotovljevi kokteli, nakon čega mu je izgorela kuća, a on ostao bukvalno bez ičega.

Fondacija Slavko Ćuruvija

Fondacija “Slavko Ćuruvija”, koja nosi ime novinara ubijenog 1999. godine, pozvala je novinarske i nevladine organizacije i udruženja da uplatom dobrotvornog priloga pomognu novinaru portala Žig info Milanu Jovanoviću kojem su nepoznate osobe zapalile kuću i automobil.

Najurgentniji problem je to što je 70-godišnji Milan ostao bez lekova, inhalatora i aparata za kiseonik, za koje mu je potrebno 100.000 dinara. Ima tri bajpasa i bronhijalnu astmu, zbog koje mu je aparat za kiseonik neophodan.

Donacije možete da uplatite preko platforme donacije.rs, na linku https://www.donacije.rs/projekat/milanjovanovic/, ili na žiro račun:
Primalac: Slavko Ćuruvija fondacija, Kursulina 7, Beograd
Svrha plaćanja: Podrška Milanu Jovanoviću
Šifra plaćanja: 287
Broj računa: 160-491244-65
Poziv na broj: MJ2018

ZAPALJENA KUĆA NOVINARA IZ GROCKE: Napad izvršen molotovljevim koktelima, UNS zahteva hitnu reakciju policije

Nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel u kuću novinara portala Žig info iz Grocke Milana Jovanovića u noći izmedju u utorka i srede. On i supruga su uspeli da se izvuku ali su kuća, garaža i automobil u potpunosti izgoreli.