POKUŠAJ SILOVANJA U KNJAŽEVCU: Napadnuta devojka sa invaliditetom do detalja opisala HOROR koji je preživela

Slabovida i teško pokretna M. M. (26) iz Knjaževca, koju je, kako se sumnja, pokušao da siluje poznanik S. M., juče je saslušana u Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Policija
sxc.hu

Njen punomoćnik, advokat Zoran Stambolić kaže da je M. M. opisala kakav je horor doživela 4. maja.

Opisala je sve do detalja šta je i kako radio, i očekujemo da tužilaštvo podigne optužbeni predlog. Saznali smo da je S. M. na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela, kao i to da se pred istim tužilaštvom protiv njega vodi još jedan postupak za drugo krivično delo – kaže Stambolić.

M. M. nakon saslušanja objasnila je da je otišla sa strahom da će možda tamo biti S. M.

Nisam mogla da jedem niti da spavam celu noć. Srećom, on nije bio tamo – rekla je M. M. i dodala da joj je teško palo ponovno vraćanje u sve što se desilo.

Sve sam morala nanovo da preživim, psihički sam to teško podnela, ali sam znala da moram da budem jaka, jer samo ovako možda možemo da promenimo nešto. Devojke i žene se plaše da pričaju o traumama kroz koje su prošle – kaže M. M.

Podsetimo, M. M. od rođenja ima ozbiljnih zdravstvenih problema, slabo je pokretna zbog deformiteta stopala, slabovida je, majka joj je preminula pre osam meseci i na svu tu njenu muku, S. M. je, kako ona tvrdi, pokušao da je seksualno iskoristi.