Bombe su bile u originalnim kutijama.

 

Dve, najverovatnije ofanzivne ručne bombe, pronađene su u kutijama ispred ulaza u magacinski prostor koji koristi Beogradsko dramsko pozorište u Daničarevoj ulici broj 67, sa zadnje strane popularnog teatra.

U ovom trenutku ne možemo ništa da komentarišemo, za sve o ovom slučaju pozovite policiju – rekli su “Blicu” u Beogradskom dramskom pozorištu.

Informaciju o bombama kod pozorišta policiji je dojavio građanin, a patrola Vračara odmah je izašla na lice mesta i blokirala ceo kraj kako bi građani bili bezbedni.

Pozvana je kontradiverziona ekipa policijske brigade koja je odnela bombe, koje su se za sada pod neutvrđenim okolnostima našle na Crvenom krstu.

 
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – kontradiverzione ekipe, preuzeli su danas oko 11 časova dve ručne bombe koje su se nalazile u kutiji, u Ulici Daničareva. Do dolaska kontradiverzione ekipe, lice mesta su obezbeđivali pripadni PS Vračar. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja – rekli su iz MUP-a.loading...