POLICIJA OPKOLILA PARTIZANOV STADION: Akcija hapšenja u Beogradu i dalje u toku

Jake policijske snage od sinoć se nalaze i oko stadiona Crvene zvezde, ali i u Humskoj oko stadiona Partizana, koji je takođe pod potpunom blokadom i gde je na snazi - hapšenje.

policija
Pixabay.com

Opsadno stanje u srpskom fudbalu, zbog nečega što baš i nema veze s fudbalom…

Policija se od srede u kasnim večernjim časovima, pod punom opremom s dugim cevima, nalazi i u Humskoj, pa stadionu Partizana ne može da se priđe ni sa jedne strane.

Ista situacija je i nedaleko odatle, pošto je pod opsadom i stadion Crvene zvezde u Ljutice Bogdana.

Međutim, naši fotoreporteri na licu mesta zabeležili su i hapšenje na stadionu Partizana. Kako javljaju reporteri Nova.rs, gužva je manja nego oko “Marakane”, ali je prilaz takođe blokiran.

Sve se dešava u okviru akcije koju su sproveli pripadnici Bezbednosne informativne agencije (BIA) i Tužilaštva za organizovani kriminal, u cilju hapšenja pripadnika organizovane kriminalne grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela.

Uhapšeno je ukupno 16 osoba, do sada, među kojima su vođe navijača Partizana Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković. Policija radi na preteresu više desetina lokacija širom grada, među kojima je i prostorija na južnoj tribini stadiona u Humskoj.