POLICIJA RASVETLILA SMRT BLOGERKE: Ubica uhapšen brzinom munje, a detalji iz života žrtve šokirali su fanove

Ruska blogerka Jekaterina Karaglanova (24) pronađena je mrtva u iznajmljenom stanu u Moskvi, a celu Rusiju je potresao ovaj slučaj koji opisuju kao "zločin iz horor filmova".

printscren/instagram.com/katti_loves_life

Ruskinja je pronađena u koferu gola s prerezanim vratom i višestrukim ubodnim ranama.

Policija je uspela da pronađe zločinca i privede Maksima Garejeva (33).

View this post on Instagram

Привет, Москва! 👋🏾 Вот и подошла к концу наша короткая, но очень весёлая поездка на Корфу. Было очень кстати на несколько деньков сбежать от проливных дождей и холода к Ионическому морю. Вообще, если честно, не люблю долгий отдых. Путешествую часто, но в каждой стране провожу не более чем 3-5 дней. Самое длительное путешествие за всю жизнь было в Израиль с семьей , когда мне было лет 14. Мы тогда ездили в гости на целый месяц, объехали всю страну. Сейчас же предпочитаю путешествовать очень часто, но коротко, учеба и работа не отпускают. Зато впечатления от таких коротких поездок остаются самые яркие 💥 Детально помню каждый свой трип, все красивые места, смешные истории. В голове ничего не смешалось, как думают многие .😅 С каждой страной связано что-то своё 🌎 Расскажите про свои самые яркие путешествия, как вы обычно любите отдыхать? #traveler#travelife#travelove#luxurytravel#travelgirl#traveltheworld#traveladdicted#traveladdict#travelblog#travelgoals#agentprovocatuer#travelpost#travelgrams#styleblogger#travelwithme#style#styles#outfit#Kati_travels#korfu#korfuisland#travelgirl#teavelgirlsgo

A post shared by Kati K. 💁🏻‍♀️ (@katti_loves_life) on

Naime, Jekaterina je radila i kao eskort dama kako bi platila studije medicine. Na internetu postoje mnoge njene eksplicitne fotografije. Postoje navodi i da su je često ucenjivali i čak pretili zbog slika, ali nikad ništa nije prijavila.

Kobnog dana, u njenom stanu se pojavio Garejev što su snimile i kamere.

Kada je saznao da se spremala da otputuje za Holandiju sa jednim starijim muškarcem, ubo ju je nekoliko puta u grudi. Potom je hteo da je sakrije u kofer i da je se otarasi, ali telo nije stalo, tako da ga je ostavio u stanu.

Garejev tvrdi da je Jekaterinu video na sajtovima koji nude seksualne usluge, ali kako se navodi, nisu mogli da se dogovore oko cene. Ona je smatrala da je ponudio malu sumu.

– Uvredila me je, uništila moje seksualno dostojanstvo i rugala se mojim finansijskim sposobnostima. Nisam mogao to da podnesem, pa sam je izbo najmanje 5 puta u vrat i grudi. Kajem se i sarađivaću sa vlastima – rekao je u policiji.

Podsetimo, kako Jekaterina nije odgovarala na pozive, njeni roditelji su se zabrinuli. Zamolili su njenog stanodavca da obiđe njen stan i tada je otkriveno da je mrtva.

Njen poslednji post na Instagramu, gde ju je pratilo nekoliko stotina hiljada ljudi, bio je o putovanju na Krf, 22. jula. Njeno telo je pronađeno pet dana kasnije.