Saobraćaj u Srbiji jutros je bio slab, a Auto-moto savez Srbije (AMSS) popodne očekuje gužvu jer se završava vikend.

 

Režim saobraćaja u centru Beograda biće izmenjen danas od 8 do 15 časova zbog obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i policije.

Kako je najavilo to ministarstvo, za saobraćaj će od 8 časova biti zatvoren Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice (samo desna kolovozna traka).

Do 15 časova saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulici kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovskoj ulici od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulici kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Od ponoći do završetka centralne manifestacije biće zabranjeno parkiranje i biće uklonjeni automobili sa parking prostora na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, s desne strane parkinga Vlajkovićeve ulice i s parking prostora u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Proslava Dana MUP-a i policije biće održana danas na više lokacija u Beogradu, a centralna manifestacija počeće u podne, ispred Doma Narodne skupštine, uz prisustvo predsednika i premijerke Srbije, Aleksandra Vučića i Ane Brnabić.

AMSS: Gužve nas čekaju POPODNE!

Gužve su moguće posebno na auto-putevima ka Beogradu, kao i na Obrenovačkom, Novosadskom, Pančevačkom i Zrenjaninskom putu, i na Ibarskoj magistrali.

Po podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do pola sata, kao i obično.

Na ulazu i izlazu iz Mađarske, međutim, moguće je formiranje kolona i višesatno zadržavanje.

Kako navodi AMSS, na mnogim putevima u Srbiji u toku su radovi, te je potreban oprez.loading...