POLICIJA UHAPSILA MALOLETNIKA: Jezivi detalji MONSTRUOZNOG ubistva dvanaestogodišnje Lole (VIDEO)

Policija u Francuskoj privela je maloletnika zbog sumnje da je bratu ubijene Lole Davijet (12) poslao neprimereni video snimak.

Hronika
Dnevno.rs

Roditelji ubijene devojčice su odmah prijavili slučaj policiji, koja je ubrzo pronašla maloletnika koji je napravio ovu jezivu montažu i privela ga.

Maloletnik se sumnjiči da je starijem bratu Lole Davijet, koja je brutalno silovana i ubijena 14. oktobra u Parizu, poslao video snimak na kojem se vide dve kutije, koje formiraju izgled kovčega, a iz njih izranja Lolina fotografija.

Lolinog brata, koji je takođe maloletan, je potom upitao „šta misliš o ovoj montaži“, prenose francuski mediji.

Roditelji ubijene devojčice su odmah prijavili slučaj policiji, koja je ubrzo pronašla maloletnika koji je napravio ovu jezivu montažu i privela ga.

On će u januaru biti izveden pred sud, a terete ga sa više krivičnih dela, uključujući i nasilje sa predoumišljajem.

Francuski mediji navode da maloletnik nije od ranije poznat policiji.

Podsetimo, Lola Davijet je mučena, silovana i brutalno ubijena 14. oktobra u Parizu. Devojčica se kobnog dana nije vratila kući iz škole, a kamere su snimile kako u 15.15 časova ulazi u zgradu, a za njom nepoznata žena. Lola do stana nikad nije stigla, a osam sati kasnije, njeno telo sa tragovima mučenja pronađeno je u sanduku nedaleko od zgrade.

Obdukcija je otkrila da je umrla od posledica gušenja, da je seksualno zlostavljana, a pronađene su i brojne povrede po telu i vratu, među kojima i povrede na stopalima, gde su bili su utisnuti brojevi „0“ i „1“.