POLICIJSKA ŽURKA IZAZVALA BRUKU: Pripravnica igrala u krilu šefa, snimak došao do njegove žene (VIDEO)

Policajka-početnica koja je šefu igrala u krilu nije mogla da veruje koliki je haos nastao zbog "malo zabave".

Foto: screenshot/twitter.com/Imposter_Edits

Poručnik njujorške policije snimljen je u jednom klubu i kako mu, njegova pripravnica zavodljivo igra u krilu na božićnoj zabavi. Njihov snimak ubrzo je završio na mrežama i na naslovnim stranama raznih medija.

Nakon toga se oglasila i pripravnica Vera Merkuli koja je želela da se izvini poručnikovoj ženi. Ona je navela da joj je veoma neprijatno zbog svega što se desilo, da nije od zabave pričala sa poručnikom, kao da se oseća veoma loše nakon svega. Međutim, ističe da kolege u stanici imaju razumevanja, da joj dozvoljavaju da radi od kuće, ali da se nada da će se ubrzo vratiti u stanicu i na dužnost.

Incident se dogodio prošle nedelje u baru u Jonkersu. Vera je pre incidenta radila samo četiri meseca i dodala je da nije imala pojma da je poručnik zauzet, čak mu se i izvinila zbog situacije u kojoj se našao.

Ona je istakla da voli noćni provod i zabave i da može da se odvoji privatno i poslovno – da budeš ozbiljan i zakopčan na poslu, ali i opušten van dužnosti. Dodaje da se ipak oseća veoma postiđeno kao i da nije izlazila iz kuće otkako se snimak pojavio u javnosti.