POMAMA za stanovima u BEOGRADSKOM ‘GRADU SUNCA’, cena i 1.850 EUR/m2

Novi Beograd
Wikipedia.org

Na Novom Beogradu, u Bloku 63, uveliko se gradi još jedan stambeno-poslovni kompleks - San siti. Cena kvadratnog metra stana košta između 1.650 i 1.850 evraMedia.

 

Posle završenog A bloka, naselja Dr Ivan Ribar i Vest 65, gradnja na Novom Beogradu se nastavlja, a novi objekti niču u Bloku 63. Na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve uveliko se zida novi stambeno-poslovni kompleks – San siti, pišu Večernje novosti.

 

Konstrukcija objekta: Armirano betonska skeletna konstrukcija, sa sistemom jezgara, zidova i stubova, odnosno punih ploča, kao horizontalnih elemenata konstrukcije.

Posted by Sun City Novi Beograd on Среда 30. март 2016.

Pre četiri meseca “Energogrup d.o.o.” započeo je izgradnju još jednog naselja koje će se prostirati na 30.000 kvadratnih metara. Kada radovi budu gotovi, San siti će imati 174 stana, kao i poslovni prostor u prizemlju zgrada.

“Gradnja ide po planu i verujemo da će biti gotova i nekoliko meseci pre planiranog roka, koji je po projektnoj dokumentaciji predviđen za jul 2017. godine”, kažu u kompaniji “Merin Aset menadžment”, koja je zastupnik prodaje.

“Od samog početka kupci su izrazili veliko interesovanje za ovaj projekat. Do sada smo prodali čak 85 odsto stanova”, ističu.

Za jedan kvadrat nekretnine u novom kompleksu budući stanari će morati da izdvoje od 1.650 do 1.850 evra, u zavisnosti od njihove strukture i pozicije.

U prizemlju zgrada nalaziće se, prema projektu, poslovni prostor, od čega će se na 1.500 kvadrata prostirati veliki “Merkator”, a pored njega biće otvoreno i nekoliko lokala uslužne delatnosti, kao što su banke, prodavnice, apoteke, saloni…

U firmi koja prodaje prostor tvrde da je veliko interesovanje i za zakup stanova i lokala, ali investitor još nije odlučio da li će deo prostora ostati i za ovu namenu. Stanari San sitija će na raspolaganju imati i 320 parking-mesta, raspoređenih u dve podzemne etaže.